Catering 5 broden 2 vissen

Jullie verdienen een smakelijke maaltijd!

https://www.5broden2vissencatering.nl/

Mijn naam is Harmen. En tien jaar geleden begon ik na mijn studie met mijn cateringbedrijf.  5 broden 2 vissen – dat werd de naam . Het paste goed. Geef het kleine wat je hebt aan de Heer, dan vermenigvuldigt Hij het tot zegen van een grote menigte. Je kent het verhaal wel. 5.000 mensen, vrouwen en kinderen nog niet meegerekend, aan Zijn lippen gekluisterd. Aan het einde iedereen een volle buik en een gevoede ziel. Grote groepen, eten en delen. Dat is een inspirerend verhaal!

In de Bijlmer voel ik me op mijn plek. Het leven maak ik hier ook van dichtbij mee. Ik heb een aantal jaar met vrouw en kinderen in de Kleiburgflat gewoond tussen de Metrostations Kraaiennest en Ganzenhoef. Dat ik een half jaar voor een Stage in Suriname was schept ook een band.  En wanneer je op straat loopt dan heb je zo een praatje met iemand aangeknoopt. Het is gewoon een heerlijke plek;  het internationale karakter, de locatie en goede bereikbaarheid.  Verder is onze cateringkeuken is gevestigd aan het Bullewijkpad. In 2015 zijn we daar naar toe verhuisd na eerst vanuit een deelkeuken in het centrum te hebben gewerkt.

Catering is een pittig en prachtig beroep. Lange dagen, veel planning en logistiek. Elke weer een hele verhuizing. Dit hebben we bij ons op de zaak goed in de vingers zodat zaken op rolletjes verlopen. Het is werk dat ongelofelijk veel voldoening geeft en laat mijn voorliefde voor koken en het organiseren van projecten goed combineren. Bovendien eten verbindt mensen met elkaar en daar doen we het voor. Wanneer je merkt dat gasten genoten hebben en je bedanken voor de goede zorg die je hebt geleverd dan heb maakt dat het leven rijk. Dat kennen mensen die mantelzorg verlenen vast ook. Deze mensen dragen dag in dag uit zorg voor hun naaste en ik draag hen een warm hart toe. Te meer nog omdat zijn hun inzet doen zonder ervoor betaald te worden. Een smakelijke maaltijd hebben ze dus zeker verdiend!  

SIOMARA PROEFT HET 3 GANGEN MENU ALVAST VOOR