DE LIVE SHOW 2020

Op 10 november 2020 kunnen jullie vanaf 18:30 een uurlang, via Zoom, gaan genieten van een spetterende live show speciaal voor jullie vanuit Pakhuis de Zwijger!

Met een exclusieve Zoomcode, die jullie via de mail hebben ontvangen, bent u onze speciale gast vanuit de veilige omgeving van jullie eigen huiskamer. Jullie zijn een avond uit, so dress to impress and have fun while you enjoy the show! Aan het einde van de show heffen wij het glas op jullie!

Soul Sound Choir

Soul Sound Choir is een spetterend en enthousiast koor dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Gospel, Pop en Soul zijn de genres waarmee ze het hele publiek mee krijgen.

www.soulsoundformations.nl

Rawhln Crew

Helen, Lavinia en Nora maken sinds het begin van Rawhln Crew deel uit van deze groep en hebben met hun dansbare muziek met Afro invloeden, prachtige uitstraling en excentrieke talenten, velen plezier bezorgd met hun optredens. Deze dames hebben al acte de prèsence gegeven op vele evenementen, feesten en in videoclips. 

https://www.facebook.com/Rawhln

Jeffrey Spalburg

Dit multi-talent dat in we Amsterdam-Zuidoost kennen van zijn eigen show FATU in het Bijlmer Parktheater,  was vaste schrijver voor zowel de theater- als televisieshows van Jörgen Raymann en speelde met hem de typetjes Paramaribo Pappies. Hij is vanaf 2005 een van de vaste krachten van Comedy Café Amsterdam en treedt daar wekelijks op als Stand up comedian. Daarnaast tourde hij met verschiilende theatershows door het gehele land waar hij ook zijn zangtalent ten gehore bracht.

www.spalburg.nl

Marlon One Man Band

Bij deze artiest stroomt er muziek door de aderen! Hij heeft het in zich om met het gepaste feestrepertoire en zijn gezelligheid elk feest tot een succes te maken. Herkenbare tunes die je zullen laten swingen!

http://www.rolloenorkest.nl/