Dag van de mantelzorg 2020 | Amsterdam Zuidoost

Op dinsdag 10 november 2020 wordt in heel Nederland de mantelzorger weer in het zonnetje gezet.

Toewijding, compassie en liefde zijn kenmerken van een mantelzorger.Voor de viering in Amsterdam Zuidoost slaan Siomara de Getrouwe-Spalburg, van SiOW organisatieadvies en training, en GraziĆ«lla Hunsel Rivero, van ZOGrace Creative Agency, de handen ineen om deze dag zo speciaal mogelijk te vieren voor de mantelzorgers in Amsterdam.

Programma
Op deze dag staat u in het zonnetje. Wij bezorgen u een VIP treatment thuis. Met een heerlijk 3 gangenmenu bereid door cateraar 5 broden en 2 vissen en een live show die u online kunt volgen. De live show staat in het teken van de mantelzorger en is samen met Zuidoost TV en New Metropolis gemaakt.

Aanmelden
Bent u mantelzorger in Amsterdam? Meld u dan aan voor deze bijzondere dag.

Heeft u zich aangemeld? Dan krijgt u van ons een mail met de verdere stappen.

Vragen?
Neem contact met ons op: info@dagvandemantelzorgadamzo.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*