HandinHand | We zijn er voor migrantengezinnen!

Hand in Hand is een praktijk voor migrantengezinnen met een kind met een beperking, chronische ziekte  of ontwikkelingsachterstand.

Wij organiseren maandelijkse informatie en thema bijeenkomsten voor migrantenmoeders met een kind met 

een beperking. De ontmoeting, ervaringen delen en samen ontspannen zijn het belangrijkst. De moeders krijgen en nemen steeds meer een rol binnen de bijeenkomsten, zoals hapjes klaarmaken, elkaar  ondersteunen, onderwerpen bepalen en spullen ruilen. Aangepast speelgoed en hulpmiddelen zijn vaak duur.

Deze bijeenkomsten zijn nu alleen voor vrouwen, omdat we vooral alleenstaande moeders zien en zij zich met vrouwen onder elkaar op hun gemak voelen. Wanneer er behoefte ontstaat onder vaders, starten we ook een mannengroep.

Daarnaast organiseren wij wekelijks op dinsdagochtend een spreekuur van 10.30uur tot 13 uur in Bonte Kraai.

Dit is speciaal voor mantelzorgers, we werken op afspraak (afspraak bij Mira).

Mantelzorgers krijgen advies over het verminderen van stress, goed slapen, beweging en ontspanning. Daarnaast kunnen mantelzorgers ergonomisch advies krijgen bij de verzorging van hun naaste, om fysieke klachten te voorkomen en verminderen. Ook kunnen zij op afspraak een stoelmassage krijgen.

Mira Warmerdam en Claartje Berkhout

Tel: 06-37195296

Werkdagen ma t/m do.

mira@handinhandbegeleiding.nl www.handinhandbegeleiding.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*