Dorien van Venzo aan het woord

De dag van de mantelzorg is belangrijke dag natuurlijk, ook in Zuidoost!

Deze keer ziet deze heugelijke dag er iets anders uit dan wat U gewend bent, maar ook nu worden zij niet vergeten!!

Net als voorgaande jaren zijn verschillende organisaties in Zuidoost actief om de mantelzorgers een fijne dag te bezorgen, de inzet van vrijwilligers is hierbij onmisbaar. Deze keer wordt deze dag niet op locatie met lekkers en verwennerij gevierd, maar een verrassing thuis, hoe luxe en bijzonder is dit.

Venzo helpt graag mee om deze belangrijke dag onvergetelijk te maken. Dit doen we door inzet van gastvrouwen, zij ondersteunen de organisatie waar mogelijk, zodat iedere mantelzorger in Zuidoost gewaardeerd wordt.

Namens Venzo wens ik u allemaal een fijne dag van de mantelzorg

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*